Two Plus Two Older Archives  

Go Back   Two Plus Two Older Archives > General Gambling > Computer Technical Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-08-2005, 10:43 AM
Sarge85 Sarge85 is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 604
Default Dual Monitor - via a Laptop?

Is it possible to use your laptop as a dual monitor for your desktop - or vice versa?

Instead of getting a fancy new monitor and having dual monitors - i'd much rather have a second computer, but it would be sweet if I could "link" them together if I ever wanted to 8 table. --

I know I could run them both indepentantly, but I'm just thinking it'd be nice to have one mouse etc...

Sarge[img]/images/graemlins/diamond.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2005, 11:42 AM
wh1t3bread wh1t3bread is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Initech
Posts: 73
Default Re: Dual Monitor - via a Laptop?

Yep.

LINK.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2005, 11:55 AM
Crispy86 Crispy86 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 0
Default Re: Dual Monitor - via a Laptop?

[ QUOTE ]
Is it possible to use your laptop as a dual monitor for your desktop - or vice versa?

Instead of getting a fancy new monitor and having dual monitors - i'd much rather have a second computer, but it would be sweet if I could "link" them together if I ever wanted to 8 table. --

I know I could run them both indepentantly, but I'm just thinking it'd be nice to have one mouse etc...

Sarge[img]/images/graemlins/diamond.gif[/img]

[/ QUOTE ]

Since it is quite dependent on your laptop, read this and see if it doesn't help.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-08-2005, 12:59 PM
BTirish BTirish is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 128
Default Re: Dual Monitor - via a Laptop?

I hook up my monitor to my laptop and use extended desktop... is that all you're asking? I'm not sure if it's possible to input to a laptop screen from another computer, but you can definitely just use a second monitor with most laptops (it just has to have a port for the monitor cable, obviously).
Reply With Quote
  #5  
Old 08-09-2005, 10:49 AM
rabbitlover rabbitlover is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 20
Default Re: Dual Monitor - via a Laptop?

[ QUOTE ]
Yep.

LINK.

[/ QUOTE ]

Have you used this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.