Two Plus Two Older Archives  

Go Back   Two Plus Two Older Archives > General Gambling > Computer Technical Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-22-2005, 01:02 PM
slogger slogger is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: NYC
Posts: 168
Default My PokerTracker Database is maxed out...

Any got any quick fixes to transfer only selected information to a new database?

Essentially, I'm planning to either (a) move only information on players I've seen in the last 6 months, or (b) move only information on players who I've seen at the limit I'm currently playing.

Suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2005, 10:59 PM
crego20 crego20 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 54
Default Re: My PokerTracker Database is maxed out...

I broke mine up by limit/nl, then by stake size for the limit dbs(micros/small stakes/mid), so far I haven't had to move
info older than x days/months to different dbs.

I guess I wasn't much help, but I think just go with what works for you.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2005, 03:05 PM
meow_meow meow_meow is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 180
Default Re: My PokerTracker Database is maxed out...

what's the hand limit, 200k?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.