Two Plus Two Older Archives  

Go Back   Two Plus Two Older Archives > Internet Gambling > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-29-2005, 08:37 PM
2easy 2easy is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 0
Default b2b network...multimonitors

i have just started using my first b2b room, and have a 4 monitor setup with 2 video cards.

whenever i try to move a table window from one monitor to another the window goes "streaked" and it crashes the client.

i saw something regarding this problem a few days ago while doing a google search on b2b. the reference to this problem, and the cure, were an obscure reference in a thread that had nothing to do with this particular problem.

as a result, i cannot find it again, try as i may.
(and i hadnt yet tried playing there when i saw the article, so of course i didnt bookmark the reference!)

anyone have any suggestions as to how to be able to move my multitables to another screen at b2b?

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2005, 01:39 AM
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: b2b network...multimonitors

Same problem for me...however it used to work. Since I reformatted my computer to clean things up, I can't move anything from B2B to my second monitor without problems. I tried updating Java, doesnt seem to make a difference. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2005, 06:55 AM
sweg sweg is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: North
Posts: 12
Default Re: b2b network...multimonitors

It's a java problem. Upgrading java won't help since the client brings its own JRE. Strange that it used to work though, isn't supposed to.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2005, 05:49 PM
Throxx Throxx is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 0
Default Re: b2b network...multimonitors

The "Poker Web Client" (left hand side of the menu bar) allows one to position the screen anywhere on the desktop, including second monitor. Make sure to allow popups in Firefox or you wont be able to download it.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2005, 06:24 PM
MyMindIsGoing MyMindIsGoing is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 41
Default Re: b2b network...multimonitors

[ QUOTE ]
It's a java problem. Upgrading java won't help since the client brings its own JRE. Strange that it used to work though, isn't supposed to.

[/ QUOTE ]

I think it has alot to do with the video card drivers also. Even today all drivers are not mature when it comes to multimonitoring. There are also several apps that won't even start unless it is on the "primary" monitor.

The combination bad JRE and drivers are prolly what causes this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.