Two Plus Two Older Archives  

Go Back   Two Plus Two Older Archives > Two Plus Two > MOD DISCUSSION

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #91  
Old 11-16-2005, 11:19 PM
imported_Chuck Weinstock imported_Chuck Weinstock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 97
Default Re: Complaints About New Forum Version

Really? I can't duplicate it. And it looked like you did reply?

Chuck
Reply With Quote
  #92  
Old 11-16-2005, 11:53 PM
durron597 durron597 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
With any luck I've fixed the "back" button problem.

Chuck

[/ QUOTE ]

It seems to me that *no page* is updating when I first click on it. When I press refresh, though, it fixes it.

I am on Safari at the moment if that helps.
Reply With Quote
  #93  
Old 11-17-2005, 01:18 AM
MrWookie47 MrWookie47 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: ^^ That wookie
Posts: 1,485
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
With any luck I've fixed the "back" button problem.

Chuck

[/ QUOTE ]

It seems to me that *no page* is updating when I first click on it. When I press refresh, though, it fixes it.

I am on Safari at the moment if that helps.

[/ QUOTE ]

This is actually how things used to work. Hitting the back button wouldn't refresh what posts you had viewed, but if you refreshed, or if you clicked on a link to reload the forum, it would be updated. I think that it's probably impossible to have a system where the back button refreshes the forum of what you've read, but that doesn't wipe your post. Personally, I'd rather that the back button doesn't wipe my post.
Reply With Quote
  #94  
Old 11-17-2005, 01:36 AM
stabn stabn is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bellevue, Wa
Posts: 2,051
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
Really? I can't duplicate it. And it looked like you did reply?

Chuck

[/ QUOTE ]

It seems to happen because of / after the following:

I viewed the thread afte ryou posted by cklicking on the 'thead' link i get with threadded which directs me here: http://forumserver.twoplustwo.com/showfl...;gonew=1#UNREAD

That link currently brings me to you post in this thread saying that you think you fixed it. However, if i reply to that i get the above. Also when i go to that right now (and even if i refresh the page w/ f5), it shows that as the last reply in this thread. I have to trim &gonew=1#unread to see the new replies in this thread / succesfully reply. Actually Successfully is a bit wrong. My replies seemed to go through anyway i believe. I just got that error message and don't see new replies but my reply did go through i believe.
Reply With Quote
  #95  
Old 11-17-2005, 02:06 AM
GuyOnTilt GuyOnTilt is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2003
Location: Southern California
Posts: 2,405
Default Re: Complaints About New Forum Version

WTF happened to the left columns on threads? There's no icons for OP choice or lock/sticky. Fix plz?

GoT
Reply With Quote
  #96  
Old 11-17-2005, 02:30 AM
stabn stabn is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bellevue, Wa
Posts: 2,051
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
[ QUOTE ]
Really? I can't duplicate it. And it looked like you did reply?

Chuck

[/ QUOTE ]

It seems to happen because of / after the following:

I viewed the thread afte ryou posted by cklicking on the 'thead' link i get with threadded which directs me here: http://forumserver.twoplustwo.com/showfl...;gonew=1#UNREAD

That link currently brings me to you post in this thread saying that you think you fixed it. However, if i reply to that i get the above. Also when i go to that right now (and even if i refresh the page w/ f5), it shows that as the last reply in this thread. I have to trim &gonew=1#unread to see the new replies in this thread / succesfully reply. Actually Successfully is a bit wrong. My replies seemed to go through anyway i believe. I just got that error message and don't see new replies but my reply did go through i believe.

[/ QUOTE ]

FWIW this seems fixed after i deleted my browser cache.
Reply With Quote
  #97  
Old 11-17-2005, 08:46 AM
imported_Chuck Weinstock imported_Chuck Weinstock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 97
Default Re: Complaints About New Forum Version

I've had to undo the change I made to fix the back button as it caused problems worse than it fixed.

I think I know what I need to do to fix it right, but I won't have time until later today or possibly tomorrow.

Chuck
Reply With Quote
  #98  
Old 11-17-2005, 12:07 PM
imported_Chuck Weinstock imported_Chuck Weinstock is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 97
Default Re: Complaints About New Forum Version

I've redone the back button fix and hopefully it will behave better this time. Let me know if it doesn't please.

Chuck
Reply With Quote
  #99  
Old 11-17-2005, 12:57 PM
MrWookie47 MrWookie47 is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: ^^ That wookie
Posts: 1,485
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
I've redone the back button fix and hopefully it will behave better this time. Let me know if it doesn't please.

Chuck

[/ QUOTE ]

Hot damn. We get to have our back button refreshing the forum AND not wiping our posts? AND he did it quickly? This is awesome. Everything seems to be working fine for me. Chuck is the man.
Reply With Quote
  #100  
Old 11-17-2005, 01:11 PM
Surfbullet Surfbullet is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 7
Default Re: Complaints About New Forum Version

[ QUOTE ]
Chuck is the man.

[/ QUOTE ]

Seconded! [img]/images/graemlins/smile.gif[/img]

Working fine for me.

Surf
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.