Two Plus Two Older Archives  

Go Back   Two Plus Two Older Archives > General Gambling > Computer Technical Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-24-2005, 01:27 PM
Smackdab Smackdab is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Illinois
Posts: 342
Default 2001FP with laptop

Thought there was a sticky on this subjecy but unable to find it.

Just received my 2001FP and hooked up to my laptop. When I go to monitor 2 and try to configure to 1600x1200 resolution there is no change. I'm sure this should be simple but hey I'm a 40-something. Any of you young whizzes wanna help an old fella out?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2005, 01:40 PM
TStokes TStokes is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 55
Default Re: 2001FP with laptop

I dont really know how to fix it but as far as the sticky you were talking about you can find that at the bottom of the FAQ in the internet forum.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2005, 01:54 PM
Smackdab Smackdab is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Illinois
Posts: 342
Default Re: 2001FP with laptop

Thanks for the reply. I am able to extend my desktop to the 2001FP. What I would like to do is set it up to use the 2001FP as my primary monitor.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2005, 04:26 PM
lucas9000 lucas9000 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 103
Default Re: 2001FP with laptop

then you need to make it monitor 1, i think. my laptop has this same kind of software, and after messing with it i got it right. trial and error may be your best bet.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-24-2005, 04:43 PM
Smackdab Smackdab is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Illinois
Posts: 342
Default Re: 2001FP with laptop

Kinda figured. I am running WindowsXP and the option to make it my primary is not available.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-24-2005, 06:18 PM
mb2696 mb2696 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 39
Default Re: 2001FP with laptop

Do you have some sort of toggle button on your laptop? For example, on my Dell, above the F8 key it says "CRT/LCD". So when I press Fn + F8, it toggles the video output between the laptop and the external monitor.

[ QUOTE ]
Kinda figured. I am running WindowsXP and the option to make it my primary is not available.

[/ QUOTE ]
Reply With Quote
  #7  
Old 06-24-2005, 06:52 PM
Smackdab Smackdab is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Illinois
Posts: 342
Default Re: 2001FP with laptop

I have a HP pavilion ze4500.
I do have function keys but see none that toggles monitors. Mine are symbols and I did try the ones that look like they naybe pertinet but nada.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.