Two Plus Two Older Archives

Two Plus Two Older Archives (http://archives2.twoplustwo.com/index.php)
-   Internet Gambling (http://archives2.twoplustwo.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Any way to make Party work with Firefox? (http://archives2.twoplustwo.com/showthread.php?t=407567)

KneeCo 12-30-2005 02:24 AM

Any way to make Party work with Firefox?
 
I just don't trust IE.

Any way to make Party go to a different browser when I click "my account" or one of the ads or whatnot.

Schwartzy61 12-30-2005 02:36 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
You could always get to My Account by opening Firefox and navigating your way to partypoker.com...

CrazyEyez 12-30-2005 02:44 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
link

jba 12-30-2005 02:53 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
[ QUOTE ]
link

[/ QUOTE ]
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link
link

CORed 12-30-2005 03:10 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
[ QUOTE ]
link

[/ QUOTE ]

That site has it all wrong. You need a tinfoil hat. Tin, not aluminum. Aluminum foil actually amplifies mind control signals. Tin stops them cold.

Lloyd 12-30-2005 03:21 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
I haven't found a way. FF is my default browser but Party still opens up IE.

theRealMacoy 12-30-2005 08:35 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
i get the exact same thing....even though firefox is my default browser.

i can go to partypoker.com and login using firefox but when i click "my account" from the lobby it opens with IE.

anyone know if you can change this?

cheers,
sean

Schwartzy61 12-30-2005 09:06 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
I think I read somewhere that it is hard coded into Party that way. Something about the design of their software that just automatically uses IE. I guess you could appeal to Dikshit to change the software? Outside of that I'm pretty sure it's a lost cause.

itsmarty 12-30-2005 10:09 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
There are two main ways to call a browser from a program: give me the default browser or give me [name of browser].

Since Party doesn't require any IE-only features (and in fact has worked better on Firefox than IE with the scratch card promotion), which method do you think they used? [img]/images/graemlins/tongue.gif[/img]

An update to Party's client is your only hope.

Martin

Fishwhenican 12-30-2005 11:29 AM

Re: Any way to make Party work with Firefox?
 
I agree that this is a complete PITA!
I just copy the url when IE opens, paste it into Firefox and close IE.
Takes a couple of seconds but still works.
It would be nice if it would just use the default browser though!


All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.