PDA

View Full Version : hand converter problem


07-16-2005, 03:38 AM
Having a problem using the hand converter, me and my buddy pasted the exact same cut onto the converter except his shows the complete hand in a post and mine leaves out the betting and other things any ideas? Thanks.

tj68
07-31-2005, 06:05 PM
i am having the same problem.did you figure this one out?

tj68
08-03-2005, 06:40 PM
Remove the word "texas" in the beginning of the original HH before you convert.